Με τον προσδιορισμό της δημιουργικότητας, θα ξεπληρώσουμε την εύνοια του Θεού και θα επιδιώξουμε την ευτυχία μέσω της τίμιας διαχείρισης.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 13 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Felix Menkiti

Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd.

1 2
Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd.
picturer επιχείρησης επιχείρηση picturer1
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : HUACHENG
Αριθμός Υπαλλήλων : 20~30
Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-3000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2004
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το καλώδιο της Hua Cheng Anping και η αλιεία με δίχτυα κάνοντας τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται στη ζώνη ανάπτυξης Xu Tuan, κομητεία Anping, έχουν αυξηθεί από την κατασκευή των υφαμένων προϊόντων πλέγματος καλωδίων στην ύπαρξη πρωτοπόρος στην αγορά στην κατασκευή πάνω από 100 προδιαγραφών υφαμένου του ανοξείδωτο πλέγματος καλωδίων (ύφασμα) και υφαμένων των ορείχαλκος προϊόντων πλέγματος καλωδίων. Συγχρόνως, είμαστε επίσης ικανοί για να παραγάγουμε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων, το εξαγωνικό πλέγμα καλωδίων, το πτυχωμένο πλέγμα καλωδίων, την περίφραξη πλέγματος, το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων, το μαύρο ύφασμα καλωδίων και άλλα προϊόντα καλωδίων.

Το καλώδιο της Hua Cheng Anping και η αλιεία με δίχτυα κάνοντας τη Co., ΕΠΕ οφείλουν την εταιρική δύναμή του στους καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς και τους υπαλλήλους, τη διαχείριση και στο εμπορικό προσωπικό που όχι μόνο ακολουθεί τα παγκόσμια πρότυπα κατασκευής αλλά και καινοτομεί στην κατασκευή, τη δοκιμή, και την έρευνα και την ανάπτυξη για τις συγκεκριμένες προδιαγραφές των πελατών συνεδρίασης στην Κίνα και στο εξωτερικό.
Κίνα Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Η πρώτη προτεραιότητα του καλωδίου και της αλιείας με δίχτυα Anping Hua Cheng κάνοντας τη Co., ΕΠΕ είναι υγεία του προϊόντος. Συνεπώς, κάθε στάδιο της παραγωγής είναι κάτω από τη επίβλεψη των καταρτισμένων και έμπειρων μηχανικών, και φέρνει τη διαβεβαίωση ποιότητάς μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Hua Cheng Wire and Netting Making Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Li Yanqia

Τηλ.:: 008613131817090

Φαξ: 86-318-7518998

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς